Subvenții pentru bovine

APIA Braşov anunţă crescătorii de bovine că în perioada 17 septembrie – 28 octombrie pot depune cererile pentru plăţile naţionale directe complementare pe anul 2013. Sprijinul va fi acordat în acest an pe cap de animal, la care se va adăuga un sprijin suplimentar pentru producţia de lapte.

Pentru a beneficia de schema decuplată de producţie în sectorul carne, crescătorii de bovine trebuie să îndeplinească, cumulativ, condiţii precum: să fi deţinut un efectiv minim de 3 capete bovine cu vârsta de minim 16 luni, la data de referinţă de 31 ianuarie 2013, iar exploataţia de bovine să fie înregistrată în Registrul naţional al exploataţiilor.

Pentru a beneficia de schema decuplată de producţie în sectorul lapte, crescătorii de bovine trebuie să  îndeplinească, cumulativ, condiţii precum: exploataţia de bovine să fie înregistrată în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitării primei, solicitantul să fie înregistrat în sistemul de administrare a cotei de lapte în anul de cotă 2012 – 2013 şi să fi livrat şi/sau vândut direct o cantitate de minim 3 tone lapte în anul de cotă 2012 – 2013.

http://www.bzf.ro/

Citat | Acest articol a fost publicat în 2013, Corbi, Feldioara, Ucea de Jos, Ucea de Sus, Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s