Subvenții pentru bovine

APIA Braşov anunţă crescătorii de bovine că în perioada 17 septembrie – 28 octombrie pot depune cererile pentru plăţile naţionale directe complementare pe anul 2013. Sprijinul va fi acordat în acest an pe cap de animal, la care se va adăuga un sprijin suplimentar pentru producţia de lapte.

Pentru a beneficia de schema decuplată de producţie în sectorul carne, crescătorii de bovine trebuie să îndeplinească, cumulativ, condiţii precum: să fi deţinut un efectiv minim de 3 capete bovine cu vârsta de minim 16 luni, la data de referinţă de 31 ianuarie 2013, iar exploataţia de bovine să fie înregistrată în Registrul naţional al exploataţiilor.

Pentru a beneficia de schema decuplată de producţie în sectorul lapte, crescătorii de bovine trebuie să  îndeplinească, cumulativ, condiţii precum: exploataţia de bovine să fie înregistrată în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitării primei, solicitantul să fie înregistrat în sistemul de administrare a cotei de lapte în anul de cotă 2012 – 2013 şi să fi livrat şi/sau vândut direct o cantitate de minim 3 tone lapte în anul de cotă 2012 – 2013.

http://www.bzf.ro/

This entry was posted in 2013, Corbi, Feldioara, Ucea de Jos, Ucea de Sus, Utile. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *