2% la Biserica

Codul Fiscal din Romania pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit.

Puteti contribui si dvs cu acesti bani (2% din impozitul pe venit), pe care statul i-ar directiona automat catre alte scopuri, la sustinerea Bisericii noastre Ortodoxe din Ucea de Jos.

In acest scop trebuie sa descarcati formularul 230 de mai jos, sa-l completati cu datele dvs personale si sa-l depuneti la administratia fiscala de care apartineti (de obicei unde aveti domiciliul; de exemplu cei din Ucea de Jos il vor depune la administratia fiscala din Or. Victoria)

Descarca Declaratia_230_Parohia_Uceadejos

Formularul cuprinde date de identificare ale contribuabilului respectiv şi date despre asociaţia nonprofit pe care contribuabilul doreşte să o susţină.

Dumneavoastră trebuie să completaţi punctul A: DATE DE IDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI înscriind cu majuscule, citeţ şi corect datele prevăzute în formular (ADRESA – se înscrie adresa contribuabilului, COD NUMERIC PERSONAL– se inscrie codul numeric personal din cartea de identitate sau din buletin)

Punctul B este completat deja cu datele Parohiei Ortodoxe Ucea de Jos, iar la SUMA – se completează de catre organul fiscal care va calcula şi va vira suma admisă conform legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *