Pescuit

În zona râului Olt, la Feldioara şi Ucea de Jos, se întinde o zonă de pescuit pe o suprafaţă de 10 hectare. Se poate practica aici pescuitul sportiv.

Zona de pescuit pe langa raul Olt

3

 

Balta Stigma Fishing din Ucea (Cracu’ Vechi)

Balta de pescuit STIGMA FISHING are in momentul actual 4h si deja a fost populat cu apr. 800 kg. caras cu greutati de 500-700gr/buc  cateva zeci buc. de crap printre care cateva buc. de 8-10 kg lin si platica, cea mai mare dintre ele cantarind 6 kg  si stiuca , cele mai frecvente fiind cele cuprinse cu greutati intre 3-5 kg. populari ce vor continua frecvent , pe langa ce populatie de peste era deja existenta in lac, iar pe data de 1 Aprilie cand se va deschide oficial pescuitul pe aceasta locatie , balta va fi populata cu minim 3 tone de crap cu greutati cuprinse intre 1.5 – 2 kg. asadar sunt toate premisele pentru un pescuit intr-o balta care va avea foarte mult peste.  In cursul acestui an, datorita lucrarilor de amenajare care au fost deja demarate, suprafata apei va ajunge la 10 h, se va pescui de pe un singur mal si fiecare stand de pescuit va beneficia de 200 m de luciu de apa in fata in care sa se desfasoare, pescuitul la anumite specii se va face doar in regim de prinde si elibereaza, si taxa mai mult decat de bun simt.

fagarasiiSpecii de peşti existente la Balta Ucea: Babuşcă, Biban, Biban soare, Caras, Crap românesc, Cteno, Lin, Novac, Oblete, Plătică, Roşioară, Şalău, Somn, Ştiuca.

Număr beţe permise: 4, 2 carlige/undita

Se poate reţine peşte capturat astfel:

* stiuca si salau cu greutati cuprinse 1 – 3 kg.

* crap si amur cu greutati cuprinse intre 1 – 3 kg.

* pentru cei care vor sa retina o cantitate de peste mai mare decat cele 5 kg permise de regulament se vor plati in plus 25 ron / kg.

http://povestipescaresti.ro/

http://www.topbalti.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s